Curl bevarer, beskytter og opprettholder hårets vakre form og struktur. Viktige ingredienser er fruktekstrakter fra baobab og eple. Ekstraktene er svært rike på karbohydrater, vitaminer, mineraler og fiber 

som gir et balansert forhold mellom fuktighet og næring.

Duft: Blomsternoter av fiol og rose, som kompletteres av søtheten til vanilje. Duften reflekterer det vakre og skjønne i krøller og tekstur.

01 Shampoo, 02 Mask, 03 Leave-in cream

Sjampo for krøllete og teksturert hår. Beriket med en unik kombinasjon av fruktekstrakter fra blant annet baobab og eple. Renser håret skånsomt og gir et silkemykt og glansfullt resultat uten å tynge.


Pleiende hårkur for krøllete og teksturert hår. Beriket med fruktekstrakter fra baobab og eple, mangosmør, samt argan- og mandelolje. Styrker håret, definerer krøllene og teksturen, og gir dyptgående pleie, mykhet og glans.


Leave-in krem for krøllete og teksturert hår. Beriket med fruktekstrakter fra baobab og eple, mangosmør, argan- og jojobaoljer. Fremhever krøller og tekstur og gjør håret silkemykt.

Ansatte fra A&E

«TRENGER HÅRET DITT EKSTRA PLEIE? BRUK CURL MASK SOM EN PRE-SJAMPO. FORDEL MASKEN I FUKTIG HÅR OG SKYLL UT FØR SJAMPONERING.»

ADAM OG EVA


«Krøller og teksturert hår trenger mye fuktighet. Mitt tips er å ta i leave-in krem rett etter balsam er skylt ut, mens håret fortsatt er vått. Del håret i 2-4 store seksjoner og fordel produktet før du grer godt igjennom med hendene og avslutter med børste hvis du ønsker. Et annet tips er å påføre Curl Mask som en pre-treatment før sjamponering, for ytterligere pleie. 

Adam og Eva har mange ansatte som er dyktige på krøller og teksturert hår. Vi ønsker at alle skal ha gode frisør- opplevelser og få sitt drømmehår hos oss.»

ADAM OG EVA

Art photo with product
G-13RN6GSM63