Blonde sin unike formel klarner opp den blonde nyansen, og nøytraliserer uønskede gul-orange toner. En viktig ingrediens er grønn te-ekstrakt, som er svært rik på antioksidanter. Antioksidantene beskytter fargen mot ytre påvirkning og slitasje, og gjør håret mykere,

sunnere og mer glansfullt. Blonde fungerer også utmerket på naturlig grått hår, for å bevare den kalde nyansen.

Duft: Noter av grønn te som kompletteres av lyse mynte- og trenoter, med en fin friskhet som speiler antioksidant-kraften til grønn te.

01 Shampoo, 02 Conditioner, 03 Mask

Sjampo for blondt, bleket/lysnet eller grått hår som har uønskede gylne toner. Grønn te og kamille gir håret pleie, mykhet og glans. Lilla pigmenter bidrar til å nøytralisere gylne toner.


Pleiende balsam for blondt, bleket/lysnet eller grått hår som har uønskede gylne toner. Grønn te, kamille, sheasmør og vitamin E gir håret pleie, beskyttelse, mykhet og glans. Lilla pigmenter bidrar til å nøytralisere uønskede gylne toner.

*Lanseres senere


Dyptvirkende hårkur for blondt, bleket/lysnet eller grått hår, som har uønskede gylne toner. Grønn te, kamille, sheasmør og vitamin E gir pleie, beskyttelse, mykhet og glans til håret. Lilla pigmenter bidrar til å nøytralisere gylne toner.

*Lanseres senere

Ansatte fra A&E

«FOR BEDRE EFFEKT VED BRUK AV BLONDE SJAMPO, SJAMPONER EN RUNDE MED RECONSTRUCT SJAMPO FØRST. RÅDFØR DEG MED DIN FRISØR OM HVOR LANG VIRKETID HÅRET DITT TRENGER.»

ADAM OG EVA


«Kamilleekstrakt som er brukt i Blonde-serien, virker beroligende og anti-inflammatorisk og hjelper i tilfelle irritasjon av hodebunnen eller allergiske reaksjoner etter kjemiske behandlinger som blondering.»

ADAM OG EVA

Art photo with product