Moisturising gir fuktighet og næring til naturlig tørt hår. En viktig ingrediens er mangoekstrakt. Mangoekstrakt er svært rik på vitaminer, proteiner og glukose. Sammen med hyaluronsyre, som har ekstraordinære egenskaper med å binde fukt,

booster Moisturising håret med fuktighet, glans og elastisitet.

Duft: Blomsternoter av fiol og rose, som kompletteres av søtheten til vanilje, i samspill med sandeltre.

01 Shampoo, 02 Conditioner, 03 Mask, 04 Leave-in cream

Fuktighetsgivende sjampo for tørt hår. Beriket med mango- og epleekstrakt, samt vegetabilsk keratin og hyaluronsyre som etterlater håret glansfullt, smidig og silkemykt.


Fuktighetsgivende balsam for tørt hår. Beriket med mango- og epleekstrakt, samt vegetabilsk keratin og hyaluronsyre som pleier og beskytter håret. Argan- og macadamiaolje tilfører mykhet og glans.


Dyptvirkende og fuktighetsgivende hårkur for tørt hår. Beriket med mango- og epleekstrakt, samt vegetabilsk keratin og hyaluronsyre som gir fuktighet og beskyttelse. Unik formel som sammen med vitamin E og reddikrot tilfører dyptgående pleie, mykhet og intens glans til håret.


Fuktighetsgivende Leave-in krem for tørt hår. Beriket med mango og eple-ekstrakt, samt vegetabilsk keratin og vitamin E som pleier og beskytter. Unik formel som gir håret mykhet, glans og vitalitet.

Ansatt fra A&E

«MOISTURISING ER EN KLAR FAVORITTSERIE, PÅ GRUNN AV DE FUKTIGHETSBINDENDE INGREDIENSENE MANGOEKSTRAKT OG HYALURONSYRE»

ADAM OG EVA


«Veldig rik og pleiende serie for hår som trenger masse pleie og fuktighet. Passer til alle hårtyper og teksturer. Serien har en deilig duft, litt søtt, men likevel friskt. 

Serien er beriket med mange gode ingredienser, men spesielt mango ekstrakten har mange fordeler for håret.- Vitaminer som finnes i mango fremmer veksten av sunt, sterkt og skinnende hår, i tillegg til at mango er den perfekte fuktighetskilde for håret.»

ADAM OG EVA 

Art photo with product
G-13RN6GSM63