Reconstruct styrker og gjenoppbygger håret.
Den inneholder nøye utvalgte ingredienser, for å reparere hårstrukturen og forhindre ytterligere skader. En viktig ingrediens er guaranaekstrakt. Denne ingrediensen gir styrke og vitalitet til både hodebunn og hår,

takket være det høye innholdet av koffein, som virker stimulerende på hodebunnen.

Duft: En frisk og tropisk symfoni av sitrusfrukter, jasmin-blomst og mynte, som gjenspeiler styrke og energi.

01 Shampoo, 02 Conditioner, 03 Mask, 04 Leave-in cream

Sjampo for kjemisk behandlet hår. Beriket med unike ingredienser, som guaranaekstrakt, epleekstrakt og vegetabilsk keratin som styrker, fornyer og gjenoppbygger håret.


Balsam for kjemisk behandlet hår. Beriket med unike ingredienser, som guarana-ekstrakt, epleekstrakt og vegetabilsk keratin som styrker, fornyer og gjenoppbygger håret. Macadamia- og mandelolje gir dyptgående pleie, mykhet og glans til håret.


Dyptvirkende hårkur for kjemisk behandlet hår. Beriket med unike ingredienser, som guaranaekstrakt, epleekstrakt, reddikrot og vegetabilsk keratin som styrker, fornyer og gjenoppbygger. Arganolje tilfører dyptgående pleie og intens glans til håret og gjør det silkemykt.


Leave-in krem for kjemisk behandlet hår. Beriket med unike ingredienser, som guaranaekstrakt, epleekstrakt, reddikrot og vegetabilsk keratin som styrker, fornyer og gjenoppbygger håret. Sheasmør og arganolje mykgjør og tilfører vitalitet og glans.

Ansatt fra A&E

«SERIEN ETTERLATER HÅRET
STERKERE, LUFTIG,
VOLUMINØST OG SKINNENDE

ADAM OG EVA


«Reconstruct er den mest tekniske serien med flest ingredienser. Den gjenoppbygger håret etter kjemisk skade. 

Serien etterlater håret sterkt, luftig, voluminøst og skinnende.

Drøye produkter med en unik sammensetning.»

ADAM OG EVA

Art photo with product
G-13RN6GSM63